Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Anunț dezbatere publică Proiect de hotărâre privind asocierea Comunei Hilișeu-Horia, în vederea constituirii Asociației de dezvoltare Intercomunitară „ZONA METROPOLITANĂ DOROHOI”

Anunț dezbatere publică Proiect de hotărâre privind asocierea Comunei Hilișeu-Horia, prin Consiliul Local al Comunei Hilișeu-Horia cu Municipiul Dorohoi, prin Consiliul Local al Municipiului Dorohoi, în calitate de membru fondator, Consiliile Locale ale Comunelor Broscăuți, Șendriceni, Văculești, George Enescu, Ibănești și Lozna, în vederea constituirii Asociației de dezvoltare Intercomunitară „ZONA METROPOLITANĂ DOROHOI”, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică.
    În conformitate cu dispozițiile art. 7 din Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, se aduce la cunoștință publică următorul proiect de act normativ care a fost inițiat și urmează a fi supus aprobării Consiliului Local al Comunei Hilișeu-Horia.
    Proiectul de hotărâre a fost publicat la data de 05.07.2023 pe http://www.hiliseu-horia.ro și poate fi consultat și la sediul Primăriei Comunei Hilișeu-Horia, str. principală nr.80, secretariat de luni până vineri între orele 08:00-14:00.
    Începând cu data de 05.07.2023 și până la data de 17.07.2023 cei interesați pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ pe adresa Primăriei comunei Hilișeu-Horia, strada principală nr. 80, cod poștal 717200 sau pe adresa de mail primarihiliseu@yahoo.com
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Descarcă [7.63 MB]

Documente

Ultima actualizare: 12:19 | 12.06.2024

Sari la conținut